Дръзко: 23-годишна хубавица се омъжи за доведения си брат (ВИДЕО)

Финландката Матилда била подкрепена от родителите си за връзката си със Самули

Любопитно
23:20 - 09 Ноември 2022
8736
Дръзко: 23-годишна хубавица се омъжи за доведения си брат (ВИДЕО)

Финландка разказа за необичайния си брак с доведения си брат, като разкри, че приятелите ѝ първоначално са осъдили връзката им. Въпреки това, те са получили подкрепа от родителите. 

23-годишната Матилда Ериксон срещнала 27-годишния Самули, когато майка ѝ се омъжила за неговия баща през 2019 година. Три години по-късно последвала и първата им целувка. 

Tя си спомня, че веднага е отговорила на целувката със страст. 

„Отне ни две седмици, за да започнем да излизаме. Той на практика се премести при мен веднага. Веднага се почувствах добре и естествено", разказва Матилда. 

Ериксон признава, че случващото се я е накарало да се „чувства странно“ и се е тревожела какво биха си помислили другите.

„Бях объркана и влюбена едновременно и честно казано, наистина не знаех какво да правя. Мислейки за факта, че той все още е мой доведен брат, а също и за мненията на други хора“, казва тя.

В крайна сметка приятелите им признали, че двамата са създадени един за друг. Майката на Матилда още в началото я посъветвала да направи това, което счита за правилно, и да следва сърцето си.