Дрогата събра Дара с новото й гадже

Преди да се хване с певицата, лекарят бил сгоден за внучката на Тодор Колев

Нещо за четене
17:05 - 26 Август 2022
11793
Дрогата събра Дара с новото й гадже

Певицата Дара е много влюбена в новия си приятел д-р Ервин Иванов. Той е доктор по фармакология, защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарства от канабис. Ервин е и предприемач, който се занимава с преработването на индустриален коноп. Двамата са заедно от половин година, като отношенията им изглеждат сериозни, а почитателите на Дара коментират, че явно любовта към тревата ги е събрала и ги сближава. Варненката показа за първи път любимия си при пътуването си до Холандия, където продажбата на марихуана е легална.

Изпълнителката на „К’во не чу” дълго време упорито криеше личния си живот, но в последните няколко месеца открито демонстрира чувствата си, като дори пусна кратко видео, в което двамата се целуват страстно.

Не е ясно как са се запознали Ерви и Дара, но със сигурност имат общи теми покрай любовта си към марихуаната. Поп звездата беше тръгнала по пътя на Жана Бергендорф със забранените субстанции, като ту спира, ту отново се поддава на наркоизкушението. Дара посегна към дрогата още след края на риалити формата „X Фактор”, който я направи известна. Още преди 3 години младата певица бе арестувана, защото полицаите намериха в дрехите й кокаин. Тогава варненката успя да се отърве лесно, като се оправда, че някой й е подхвърлил „колумбийската екстра”. След издънката Дара временно бе спряла с белия прах, но въздържанието й не трая дълго и Дарина бързо се завърна към любимия стимулант. Не е ясно дали в момента Йотова е на „ти” с наркотиците, но почитателите й смятат, че употребява поне марихуана.

Гаджето й Ервин изследва фармакологичния механизъм на действие на канабиса върху възпалителни и туморни заболявания. Д-р Иванов изследва пациенти, които са почувствали полза от използването на медицинска марихуана при болков синдром, хронични възпаления и други състояния.

Ервин е почти 10 години по-голям от 23-годишната Дара. Младият лекар е от турски произход и преди няколко години бе сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата се разделиха заради ревността на д-р Ервин. Опитите му да накара актрисата да заживее по каноните на мюсюлманския свят напълно раздалечили двойката, твърдят от обкръжението им. Теодора Кулева не можела да носи твърде разголени дрехи, да се забавлява с приятели до малките часове на нощта, камо ли да се целува с колеги на сцената. Интересното е, че тези правила все още не важат за певицата, която е настояща половинка на лекаря.

Ервин с внучката на Тодор Колев

„Има време. В началото най-вероятно се прикрива и е по-либерален, но после ще си покаже истинската същност. Иначе всички жени ще избягат, ако още в началото им постави ултиматум за облекло, държание и т.н. Никой не иска да е под турско робство” – коментират пред „Уикенд” запознати с нрава на медика.