Двойката нидерландци наели най-скъпата стая в х-л Империал Палас, за да сложат край на живота си

Топ
17:23 - 30 Май 2024
4945
Двойката нидерландци наели най-скъпата стая в х-л Империал Палас, за да сложат край на живота си

Двамата нидерландски граждани, които тази сутрин бяха намерени мъртви в Слънчев бряг, си наели най-скъпата стая в хотел "Империал палас", за да сложат край на живота си. 44-годишната жена и съпругът й - 50-годишен мъж, били настанени в източна стая на 7-ия етаж на 5-звездния комплекс, с невероятно красива морска гледка, съобщава Флагман.бг.

Семейството живеело постоянно в Слънчев бряг. Преди 4 години решили да напуснат Нидерландия и да се преместят тук. Нямали деца или близки роднини. Със сигурност не става въпрос за убийство, категорични са разследващите. Основната версия, по която работят, е самоубийство. Към момента обаче не е ясно каква е причината чужденците да сложат край на живота си по този  начин.

Тази сутрин, около 05:30 часа, когато слънцето тъкмо се показвало на хоризонта и лъчите навлезли в помещението, нидерландците излезли на балкона и скочили заедно. Окървавените тела били намерени малко по-късно от абитуриенти от Разград, които също били гости на хотела и празнували завършването си. Те останали шокирани от гледката. Веднага уведомили администрацията на хотелския комплекс. 

Двамата чужденци били добре облечени, жената имала бижута по ръцете, а мъжът - с марков часовник. Едва ли причината за трагичната им съдба е финансова. Не е изключено да са имали здравословни проблеми или психични заболявания.