Дзвера пусна за продажба ламборджинито на Отварачката

Джипът Урус е обявен за 499 000 лева

Шоу
18:11 - 04 Април 2023
24094
Дзвера пусна за продажба ламборджинито на Отварачката

Броени часове след като днес се яви пред съда на разпит за предполагаемия побой над половинката си - фолк певицата Мария, баровецът Мирослав Соколов пусна в няколко сайта за продажба на автомобили луксозния джип на Отварачката.

Червеното Ламборджини Урус е обявено за 499 000 лева. Колата е произведена преди около 2 години, а Мара го получи за рождения си ден през януари.

Певицата се фръцкаше с номер СВ2М2М, който е запазена марка на семейството. 15 бона струват регистрационните табели със златния номер. Комбинацията от 2 и М е символично и е свързано с имената на двойката – Мария и Миро.

Лихварят Миро Дзвера подари на Мария 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше Мерцедес, Бентли, Ферари и въпросния джип.

Урус е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч.

Сред многобройните екстри на джипа се керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „Alcantara“, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло и шумоизолационни стъкла, седалки с подгряване, надуване, обдухване и масажи, смартфон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за предотвратяване на катастрофи, за самопаркиране, за смяна на пътната лента, за разпознаване на пътни знаци и за дълги светлини.