Еди Хърн : Опитайте да разрушите шиб***та ми империя !

Омразата замъглява съзнанието на някои хора, а други се опитват да промиват мозъци, като този на Дионтей Уайлдър

Спорт
22:53 - 20 Март 2019 (обновена)
1688
Еди Хърн: Опитайте да разрушите шиб***та ми империя!

Боксовият промоутър Еди Хърн, който е и мениджър на Антъни Джошуа, нападна вербално Дионтей Уайлдър.

Хърн и компанията му Matchroom Sport се надяваха сделката между двете страни да се осъществи и най-накрая да бъде обявена датата за сблъсъка с Джошуа есента.

Според Еди Хърн, мениджърите на Уайлдър - Ал Хеймън и Шели Финкел, работят срещу боксьора. Във вторник хората от тима на Уайлдър обявиха битката с Доминик Брийзале - 18 май в "Барклейс сентър" в Бруклин.

"Като слушах какви ги говори Шели - "когато Уайлдър победи Джошуа, империята Matchroom Sport е приключила!", ми стана тъпо. Ние само се опитваме да воюваме на ринга, все пак става дума за бойци като Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. Не се тревожете за империята ми, притеснявайте се, че този бой ще се състои!", коментира Хърн.

"Не мога да приема коментари от сорта, че някой ще сложи край на Еди Хърн. И не ми е приятно да чувам викове - "Убий го!", "Довърши го!" и т.н. Елате и се опитайте да сринете империята ми! Тъжно е, че омразата замъглява съзнанието на някои хора, а други се опитват да промиват мозъци, като този на Дионтей. Да не мислите, че съм загубил и една секунда от съня си заради изказванията на Шели и Ал? Глупости! Те не означават нищо за мен. Антъни Джошуа е най-добрият кон в моята конюшня и искам да го направя абсолютен шампион", завърши Еди Хърн.