Еднокрак рейнджър стана супермодел (СНИМКИ)

Новини
13:11 - 30 Юли 2019
3208
Еднокрак рейнджър стана супермодел (СНИМКИ)

Американският войник Джеймс Маршал Рамзи се сражавал смело във военните действия в Ирак и Афганистан след събитията от 11 септември. 38-годишният мъж от Портланд, Орегон, бил в армията повече от шест години. Успявайки да избегне сериозни наранявания на бойното поле, той се прибира у дома с почести и същата седмица губи крака си след катастрофа с велосипед.

По време на бурния си живот Джеймс имал постоянна любов към татуировките си, като си направил няколко през първите години в армията. И сега, той е намерил нова цел в живота като модел на татуировки, съобщава "Метро".

Оттогава до днес Джеймс е с протеза, но не губи нито за миг силата на духа си. До този момент рейнджърът има татуировки почти по цялото си тяло. Решава да направи и върху това, което е останало от крака му. Като страстен почитател на перманентните рисунки върху тяло, той бързо успява да отвори нова страница в живота си. Днес 38-годишният мъж открива смисъл на житейския си път в работата като модел на татуировки. Участията му в редица фотосесии за престижни издания му помагат да се чувства значим и полезен за други хора с подобна на неговата съдба.