Екшън в ефир: Главен готвач се опита да избяга от шеф Манчев

Нещо за четене
19:29 - 24 Април 2019
4802
Екшън в ефир: Главен готвач се опита да избяга от шеф Манчев

Главен готвач на ресторант в Пловдив се опита да избяга от шеф Иван Манчев. Това се случва в предстоящия за излъчване нов епизод на „Кошмари в кухнята”. Нова телевизия го показва по традиция в петък от 21 часа.

При вида на шеф Манчев, майстор готвача демонстративно обявява, че напуска и се опитва да избяга от заведението. Следва унищожителна критика от страна на Манчев, в резултат на която главният майстор отсича, че се отказва от професията си.

Ресторант „Мигеа“ се управлява от съдружниците Атанас и Павел. Двамата се познават от деца и са завършили Техникум по обществено хранене. От 6 месеца се опитват да разработят ресторанта, но без особен успех. Това е и причината да се допитат до опита на шеф Манчев. Спасителната мисия установява куп нередности както в управлението, така и в кухнята.

След посещението си шеф Манчев забелязва, че през деня съдружниците ги няма. Ресторантът се управлява от готвача, който влиза в ролята и на сервитьор. Над печката цари абсолютна импровизация, уредите в кухнята трябва да се подновят незабавно, а хигиената – да се подобри. Липсват заготовки и пресни продукти, поръчките се бавят доста и клиентите остават разочаровани.

За капак главният готвач е на път да се откаже от професията си заради суровата критика на шеф Манчев  по отношение на стила му на готвене.