Ексклузивно в Lupa.bg: Аня Пенчева излезе на сцената с внучето си (СНИМКИ)

Синът на Петя Дикова - Александър се изяви в Народния театър, докато баба му обираше овациите на премиерата на "Актрисата"

Култура
22:51 - 07 Юни 2019
15400
Ексклузивно в Lupa.bg: Аня Пенчева излезе на сцената с внучето си (СНИМКИ)

Аня Пенчева показа за пръв път новороденото си внуче Александър, излизайки с него на сцената след премиерата на спектакъла "Актрисата" в петък вечер в Народния театър, видя репортер на Lupa.bg. След края на постановката Аня бързо се скри зад кулисите и след секунди отново се върна на сцената усмихната, щастлива и много развълнувана, държейки на ръце момченцето, което е едва на 47 дни.

Синът на дъщерята на актрисата Петя Дикова се роди на 22 април. Александър е плод на любовта на журналистката и на нейния приятел поета Илиян Любомиров. Момченцето бе кръстено на бащата на Петя - Сашо Диков.

Звездното бебе за пръв път дефилира пред обществото на 7 юни вечерта по време на премиерата на баба си в Народния театър, където в спектакъла "Актрисата" тя си партнира със Стефан Данаилов. Постановката беляза и завръщането на Ламбо на сцената след 5-годишно отсъствие.

Стефан Данаилов се радва на малкия Александър


Въпреки че залата бе препълнена и всички шумно ръкопляскаха, а цялата сцена бе осветена от силни прожектори, внукът на Аня Пенчева се държа мъжки и изобщо не се разплака, въпреки че за момент се превърна в звездата на вечерта и измести вниманието от Стефан Данаилов и баба си Аня към себе си. А Пенчева възнагради малкия с многобройни целувки.

Актрисата така щастливо се носеше по сцената с малкия Александър на ръце и на няколко пъти го вдигна високо във въздуха, за да покаже, че е горда мъжка баба. Макар Сашко да се роди над 4 кг на сцената и в прегръдките на баба си той изглеждаше доста мъничък.

Александър е първият кръвен внук на Аня Пенчева. Тя има внук Ивайло от доведената си дъщеря Карина Караньотова -  щерка на мъжа й Ивайло Караньотов. Цялото семейство на Аня Пенчева бе дошло да я аплодира на премиерата. Петя и Илиян носеха и специална детско столче, за да може да приспят бебето и да се присъединят на купона в чест на майка си и на Стефан Данаилов.

Неостаряващият секссимвол понечи да даде внучето си на истинския герой на вечерта - Ламбо, но той не посмя да го вземе в треперещите си ръце, за да не го изпусне. 

Аня Пенчева вдига високо във въздуха първото си внуче

Другите основни партньори на Аня Пенчева на сцената - Кирил Ефремов и Ненчо Илчев с радост галеха момченцето и искрено му се радваха. Така под бурните аплодисменти в чест на баба си и на нейния близък приятел и колега Стефан Данаилов новороденият Александър Илиянов Любомиров показа, че подобно на знаменитите си роднини е напълно готов за светския живот и изобщо не се смущава от светлините на прожекторите и от светската суета.

Кирил Ефремов пощипва по крачето звездното бебе