Ексклузивно в Lupa.bg: Коко Каменаров беснее с джип за 200 бона (СНИМКИ)

Бившият шеф на БНТ хвърля фасове през прозореца и засича по кръстовищата в София с новия си мерцедес GLE

Ексклузивно
18:00 - 19 Ноември 2019
14244
Ексклузивно в Lupa.bg: Коко Каменаров беснее с джип за 200 бона (СНИМКИ)

Коко Каменаров беснее по булевардите на София с чисто нов джип мерцедес GLE 350 coupe diesel за 200 000 лева.

Джигитското поведение на бившия шеф на БНТ разкри пред Lupa.bg очевидец на автовандалството.

„Видях някакъв тип в задръстването до мен да си мята фаса през прозореца и побеснях. Свалих страничния прозорец и таман да вдигна див скандал, гледам, че отсреща се пули Коко Каменаров. Тъкмо да му направя забележка с малко по-цивилизован тон и опашката тръгна. Като истински джигит Коко потегли със свистене на гуми, аз обаче се амбицирах и тръгнах след него”, обрисува ситуацията нашият читател.

Любопитният столичанин продължил няколко километра в софийския трафик плътно зад мъжа на Радина Червенова. „През това време повярвалият си, че е състезател от Формула 1 журналист на няколко пъти направи супер рисковани маневри, като засичаше останалите участници в движението и минаваше на тъмно жълто”, ядосва се свидетелят на каскадите.

„За съжаление, Коко се показа като безотговорен шофьор точно в самото сърце на София, където движението е прекалено натоварено за такива изпълнения. За щастие магариите му се разминаха без инциденти”, призна източникът ни.

Проверка на Lupa.bg показа, че новият джип на екс началника на националната телевизия струва 80 000 евро без екстрите при официалния дилър на марката. С добавянето на няколко глезотии „расовият германец” надминава 200 000 лева.

Ако се намери втора ръка от страни като Германия или Швейцария, където грижите за автомобилите са пословични, колата може да се купи за двойно по-малка сума – около 100 хиляди лева.