Папараците на Lupa.bg: Коко Каменаров пиянства с приятели (СНИМКИ)

Бившият шеф на БНТ налива тънки питиета по къс ръкав в квартална кръчма

През ключалката
12:24 - 11 Октомври 2019
17635
Папараците на Lupa.bg: Коко Каменаров пиянства с приятели (СНИМКИ)

Коко Каменаров се върна към простите удоволствия в живота, далече от проблемите и интригите в Българската национална телевизия. След като бе натирен от шефския пост в БНТ заради присъда за шофиране „под упойка”, мъжът на Радина Червенова го удари на лайф, видяха папараците на Lupa.bg.

В четвъртък вечерта Коко бе засечен за пиянства с приятели в квартална кръчма на пъпа на София, близо до Централните хали. Телевизионерът наливаше тънки питиета по къс ръкав, наметнат с елек въпреки хладната октомврийска вечер. Сладкият лаф компанията на Каменаров гарнираше със солидно количество цигари и мезета.

Последната новина около Коко и Радина е, че ВИП семейството стартира нов семеен бизнес. След като и двамата бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, журналистите решили да си основат фирма.

„Малката компания“ ЕООД се води на името на Константин Каменаров и е регистрирана на 26 юли. По същото време той вече беше отстранен от директорския пост на националната телевизия, след като получи присъда за шофиране в нетрезво състояние.

Офисът й се намира в София на ул. „Адриана Будевска” №17 в близост до „Майчин дом“. Капиталът ѝ е 500 лева, а дейността, която ще развива, е свързана с медийни консултации, рекламна дейност и софтуер.

Според Търговския регистър ЕООД-то ще се занимава с „изработване на софтуерни продукти за организиране на числови и моментни онлайн игри в интернет пространството, след получаване на надлежно разрешение пускане на софтуерни продукти за тези игри в интернет пространството, медийни консултации и връзки с обществеността и реклама.