Удар на Lupa.bg: Коко и Радина ще правят игри в интернет

Тв семейството стартира своя фирма с 500 лева капитал

През ключалката
13:20 - 30 Септември 2019
3371
Удар на Lupa.bg: Коко и Радина ще правят игри в интернет

Изританият за шофиране на пияна глава шеф на БНТ Константин Каменаров и жена му Радина Червенова стартираха нов семеен бизнес – ще правят игри в интернет. След като и двамата бяха отстранени от националната телевизия, Коко и Радина основаха своя фирма, видя репортер на Lupa.bg.

„Малката компания“ ЕООД се води еднолично на името на 53-годишния Константин Валентинов Каменаров и е регистрирана на 26 юли. Офисът й се намира в София на ул. „Адриана Будевска” №17 в близост до „Майчин дом“. Капиталът ѝ е 500 лева, а дейността, която ще развива, е свързана с медийни консултации, рекламна дейност и софтуер.

Според Търговския регистър ЕООД-то ще се занимава с „изработване на софтуерни продукти за организиране на числови и моментни онлайн игри в интернет пространството, след получаване на надлежно разрешение пускане на софтуерни продукти за тези игри в интернет пространството, медийни консултации и връзки с обществеността, рекламна дейност, както и всякакви други дейности незабранени от закона”.

Според наши източници Радина Червенова щяла да му се посвети изцяло на новото семейно начинание, след като миналия месец стана ясно, че зрителите повече няма да я видят на малкия екран. Жената на Коко десетилетия наред беше основен говорител на централната информационна емисия „По света и у нас“, но в последните две години излезе в отпуск заради сериозни здравословни проблеми.

След като стана ясно, че се е стабилизирала, колегите й, както и зрителите на БНТ, очакваха новинарката да се завърне на екрана, но изненадващо се оказа, че Червенова е подала оставка преди достигането на необходимата по закон пенсионна възраст.