Експерт се гаври с ЦИК: Евтина анимация и ръбати човечета с маски

Разяснителната кампания иска да ни откаже да гласуваме, твърди Радослав Бимбалов

Топ
13:16 - 10 Март 2021
2546
Експерт се гаври с ЦИК: Евтина анимация и ръбати човечета с маски

Рекламният специалист Радослав Бимбалов е в шок от мотивационно-разяснителната кампания на ЦИК за предстоящите парламентарни избори. С цветисти описания експертът осмя опита на комисията да накара българите да гласуват.

Анализът на Бимбалов от профила му в социалните мрежи:

Като рекламист знам, че основната функция на всяка реклама е да накара възможно повече хора да посегнат към комуникирания продукт. Сега виждам реклама, чиято цел е точно обратната - да те откажат.

Смотаната мотивационна кампания на държавата в момента всъщност е просто връхчето на един отдавна щръкнал комуникационен айсберг. За всеки от нас има добре обмислен и подготвен сблъсък с него. Недоверчивите отдавна чуват, че всички от крехката нова опозиция са маскари, жадни за власт. На обезверените упорито се втълпява, че няма алтернатива на статуквото. А твърдо решилите да гласуват ще бъдат разколебавани – дори ако трябва да ги изплашат с някоя грозна анимация, заплатена със собствените им пари.

Странно или не, властимащите, които организират тези избори от наше име и плащат за тях милиони от нашите данъци, всъщност НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАМЕ. Нашият глас не им трябва. Те ще си заведат своите гласоподаватели организирано до урните, както винаги. Под строй, предвождан от местни васали. Ще ги поведат в равна нишка, след джипката на зависимостта, навлечени във фланелки с лика на някой свой грозноват господар.

Може да са шепа хора, но ще им стигнат. Особено ако останалите изберат скритата управляваща партия в България.

Казва се Апатия.