Елена Паришева се завърна у нас

Причината за това е новият работен договор на сьпруга ѝ – футболистът Ивелин Попов

Нещо за четене
15:52 - 06 Август 2022
5477
Елена Паришева се завърна у нас

Някогашната звезда на попфолка – Елена Паришева се завърна в България, като 10 години живя в Русия. Причината за това е новият работен договор на сьпруга ѝ – футболистът Ивелин Попов, с ПФК "Левски“. Семейството на Попето, както е известен родният талант у нас, го следва неотлъчно навсякъде и сега отново ще му даде пълна подкрепа, завръщайки се на родна земя. Дори синът на играча Ивелин-младши, се появи преди няколко месеца облечен с тениска на Левски от този сезон.

Елена имаше зашеметяваща кариера във фолка у нас. Безспорно русата хубавица бе любимката на публиката, но тя взе категоричното решение да изостави музиката в името на това да създаде стабилно семейство с любимия си и с радост отглежда двете им деца Ивелин и Емма.

Кариерата на Елена започна през 2005 г., когато подписва договор с музикална компания „Пайнер“, година по-късно издаде дебютния си албум „Пристрастена“, носещ заглавието на едноименната песен. От него като хитове се налагат песните „Петък вечер“, баладата „Която“ и Дуетът c DJ Живко Микс „Тук и сега“, с които Паришева става звезда на родната сцена. Следват хит след хит, а песента „Достатъчно“ става първото попфолк парче, излъчено по MTV. След три успешни албума и безброй хитове през 2011 г. Елена записва последните си песни „Не пускай“ и „Нека ми е зле“, след което забременява със сина си и слага край на музикалната си кариера.

„Разбира се, че си заслужаваше да се откажа oт сцената. Мъчно ми е за момичетата, които искат просто да са популярни. Когато седнахме с Ивелин да правим семейство, казахме аз имам толкова, а ти толкова, започваме от нулата. Мили момичета, много е важно да започнете от нулата заедно. Жената има стойност, когато е до мъжа на всяко стъпало. Всичко останало е прах. Парите не са постоянна величина – днес ги има, утре ги няма. Аз бих била с Ивелин и в колиба“ сподели тя преди време.