Елена Йончева чуква 60 като самотна майка

Малкият Тео е пръв приятел с децата на Сергей Станишев

Политика
11:31 - 22 Май 2024
4877
Елена Йончева чуква 60 като самотна майка

Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години другата седмица. Кандидатката за евродепутат от ДПС отглежда сина си Теодор съвсем сама, без той да подържа какъвто и да било контакт с баща си Пламен Тодоров откакто мама е в Брюксел.

Малкият Тео е пръв приятел с децата на бившия интимен партньор на майка си – Сергей Станишев. Йончева не крие, че откакто се справя с майчинските задължения самостоятелно, единствените хора, на които разчита, докато е в чужбина, са всъщност бившият ѝ любим и настоящата му съпруга Моника.

Съвместното им минало не пречело по никакъв начин на настоящите им приятелски взаимоотношения и те били единствените, на които Елена имала доверие по отношение на сина си. Често си гостували едни на други, защото обитавали жилища под наем в Брюксел, които се намирали в непосредствена близост едно до друго.

Елена сама гледа малкия Тео

Йончева е преустановила абсолютно всякакъв контакт с бащата на сина си архитект Пламен Тодоров и неговите роднини. Двамата имаха съдебни разпри, които завършиха в полза на майката. Причината за тяхната раздяла стана аферата на бившия партньор на журналистката с неговата млада колежка Виктория. Миналата година тя роди на Пламен син. Тя работи в архитектурната фирма на Тодоров от дълго време, а от няколко години насам се говореше, че двамата са смесили личното и професионалното и живеят заедно.

Виктория роди второ дете на Пламен Тодоров

Само три години по-рано Йончева роди от него син на пределната 52-годишна възраст след поредица от неуспешни ин витро опити. Общото дете на Пламен и Елена замина с нея за Брюксел, когато тя бе избрана за евродепутат, а той заживя с настоящата си млада изгора.