Елина се изложи с неграмотност в „Сървайвър”

Риалити героинята трябваше да посочи човек, който иска да номинира и тя написа името „Татияна”

Нещо за четене
17:29 - 23 Март 2023
11017
Елина се изложи с неграмотност в „Сървайвър”

Във вторник вечер от „Сървайвър” си тръгна Елина Панайотова, която беше номинирана по-често от всеки, но нито за миг не се предаде. Елина, която е акаунт мениджър, оцелея повече от месец в Доминикана, където показа, че е неграмотна. Риалити героинята трябваше да посочи човек, който иска да номинира и тя написа името „Татияна”, видя Lupa.bg.

Елина стана за смях с бисера си и дори и Филип Буков сподели новото бг име. Панайотова явно не знае как е правилно да се изписва името на съотборничката й. Социалните мрежи прегряха от шеги по адрес на напусналата шоуто и правописа й. Елина падна в дуел срещу певеца Кирил Хаджиев-Тино. Двамата премериха сили в игра за баланс и самоконтрол, но изпълнителят се оказа по-концентриран.

След като победи конкурентката си, той се просълзи и обясни, че Елина му напомня на неговата по-малка сестра. Нейната прощална реч разплака дори онези, с които не беше близка в предаването. „Колкото и да ме номинираха, каквото и да казваха за мен, аз успях да се събера, да се върна и да намеря сила да обичам себе си. Моето послание към всички хора е да се видят отстрани, да се усетят отвътре, да си простят, да се изправят и да продължат да се борят“, каза тя на раздяла с приключението.