Енджи Касабие иска и на 60 да изглежда зашеметяващо

Диетите често стресират организма допълнително, казва известната диетоложка, която се грижи за някои от най-известните хора на планетата

През ключалката
11:32 - 23 Юни 2019
9010
Енджи Касабие иска и на 60 да изглежда зашеметяващо

„Занимавам се с много неща. Шеметно, но красиво. Аз живея не за „сега”, а за бъдещето. Аз ям за бъдещето и искам, като стигна 60 години, хората да си казват, че изглеждам много добре. Винаги има стрес, но гледам да го избягвам максимално”, изповяда се Енджи Касабие тази сутрин пред Мариян Станков Мон Дьо.

Касабие, която започна кариерата си в България, днес се грижи за някои от най-известните хора на планетата, сред които Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Лейди Гага. 

Тя описва живота с една дума – любов. „Без любов не мога да живея”, казва тя.

„Ако бях родена в България, може би нямаше да съм толкова свързана с нея. Където и да отида, където и да съм, когото се върна тук, си казвам „Слава Богу, пак съм вкъщи”, категорична е тя.

Завършва училище рано, за да е в сферата, с която се занимава сега. „Баща ми каза, че съм много малка и че ще му стана танцьорка. След това каза, че е добре да се занимавам с нещо по-сериозно и предложи фармация. Реших, че това не ми харесва и записах медицина”, разказва още Касабие.

„Дали съм популярна или не, това не е от значение за мен, но помага на работата ми. Не искам да съм известна с клюки. Мисля, че все още не съм достатъчно популярна с това, което правя”, споделя тя.

Според нея да спазваш някакъв режим е начин на живот. „Няма как да бъдеш стриктен, няма как да не се поддаваш на изкушения, няма как да не бъде вкусно. Това е антистрес. А това, което често правим е, да стресираме организма допълнително с диети, а това вместо да ни помогне да отслабнем, винаги води до обратното”, казва Касабие.