Ерол Мюмюн: 54% от избирателите на Кърджали са гласували за "ДПС-Ново начало"

Готови сме да управляваме с всяка партия, която споделя нашата програма, заяви кметът

Новини
00:01 - 28 Октомври 2024
3941
Ерол Мюмюн: 54% от избирателите на Кърджали са гласували за "ДПС-Ново начало"

"ДПС- Ново начало е готова да управлява с всяка една партия, която има покритие на нашите идеи и нашата програма. Време е да има едно евроатлантическо правителство. Това заяви кметът на Кърджали ерол Мюмюн след изборите. 

Не мога да отговоря дали е възможен диалог с Алианса за права и свободи и при какви условия. Не е нужно да изпадаме в конкретика, каза градоначалникът. 

Той обяви, че резултатите на ДПС - Ново начало наистина са впечатляващи и изумяващи.

"Искам да благодаря на всички. На база предизборната кампанията която се проведе и въпреки натиска, който бе оказан на всички наши съграждани и гласоподаватели. Изрекоха се много лъжи, че ще се отнемат гражданства, че ще бъдат спрени пенсии и помощи. Тези лъжи бяха изречени от тези хора, които се отцепиха от Движението за права и свободи и си създадоха тяхна коалиция", каза Мюмюн. 

"Благодаря на всички, които избраха новото начало. Най-доброто предстои. На областно ниво гласовете за ДПС - ново начало са около 31 500 срещу 20 500 за Алианса за права и свободи. Община Кърджали повярва в новото начало - 15 300 срещу 4 хиляди гласа", обяви той. 

"Движението за права и свободи винаги е била партията, която е водела балансирана политика и се е стремяла България да има редовно правителство и да излезе от този кръговрат. Знаете, че последното правителство бе и оцеля благодарение на балансьора ДПС.

Формулата е следната - важното е да има редовен кабинет и този кабинет да работи в интерес и полза на гражданите. Време е вече новото начало да върне държавата при хората и да работи само за интереса на хората", заяви още кметът на Кърджали. 

Той поясни, че ДПС-Ново начало винаги е склонно да прави компромиси, когато се касае интересът на гражданите на България.