Ето как прекарва карантината Цеца Величкович

Топ
18:56 - 20 Април 2020
9627
Ето как прекарва карантината Цеца Величкович

Сръбската певица Светлана-Цеца Ражнятович показа как прекарва времето в социална изолация. Тя публикува снимка от своя дом за първи път от налагането на карантинните мерки в северозападната ни съседка заради разпространението на коронавируса.

На фотоса тя позира в двора на къщата, в която живее, заедно с кучето си. Няма грим, но е сложила розови очила. „Човек ще те изостави, дори няма и да се обърне назад... Кучето никога... Най-добрият приятел на човека завинаги“, пише певицата под него.

Изпълнителката на хита „Трепни“ периодично публикува стари снимки в своя профил. На една от тях са синът ѝ Велко и съпругата му Богдана. Те очакват бебе в най-скоро време.

Светлана-Цеца Величкович е вдовица на застреляния на 15 януари 2000 г. пред хотел в Белград Желко Ражнатович-Аркан. Бившият тартор от агитката на Цървена звезда бе в списъка на Интерпол на най-търсените престъпници за грабежи и убийства в цяла Европа през 70-те и 80-те години на миналия век.
 
Впоследствие той оглави паравоенните чети "Тигри", обвинени за военни престъпления по време на войните при разпадането на бившата Югославия - в Хърватия и в Босна и Херцеговина. Аркан е баща поне на 9 деца от 5 различни жени, две от тях - Велко (23 г.) и Анастасия (21 г.) са от брака му с Цеца.