Ето с този травестит си ляга Килиан Мбапе!

Инес Рау е първият транс модел на корицата на "Плейбой"

Футбол
15:36 - 20 Декември 2022
18180
Ето с този травестит си ляга Килиан Мбапе!

След раздялата с Ема Смет – внучка на покойния изпълнител Джони Холидей и певицата с български корени Силви Вартан, нападателят на ПСЖ и Франция Килиан Мбапе, се среща с известния модел Инес Рау. 32-годишната "дама" е с алжирски произход и през 2017 г. стана първият трансджендър модел, появил се на корицата на "Плейбой".

Рау се появи за сефте в списанието три години по-рано - през 2014 г., където позира гола за специална рубрика, озаглавена "Еволюция". В нея се описва приемането на друга полова идентичност. Впоследствие красавицата работи за известните модни дизайнери Никол Милър и Алексис Битар. Феновете реагираха бурно на появата на травестина в мъжкото списание, а Купър Хефнър – синът на основателя Хю Хефнър, написа: „Трябва колективно да се борим за по-отворен свят, а не за такъв, който да насърчава омразата и липса на приемане на различните.“ 

Щастливите влюбени бяха изловени от папараци това лято

Рау, която също има желание да работи в холивудската индустрия, е родена мъж. Когато е на 17, започва процедури по смяна на пола си. „Живях дълго време, без да кажа, че съм транссексуален“, признава Рау в придружаващото интервю. „Излизах много и почти забравих, че някога съм била момче. Страхувах се да не си намеря гадже и да ме възприеме като странна. Тогава си казах: „Знаеш ли, просто трябва да бъдеш това, което си“, споделя тя пред медиите.

Аферата на Мбапе и травестита е от няколко месеца. По време на фестивала в Кан двойката бе забелязана за първи път заедно. В последствие 32-годишната Рау папараците засякоха на яхта в компанията на Килиан щастливи и влюбени, но футболистът отказа всякакви коментари относно връзката си. Преди да срещне Килиан Инес е във връзка с актьора Стив Гентис, продължила няколко години.