Ето я Маринела Арабаджиева преди пластичните операции (Снимка)

Топ
14:06 - 09 Януари 2020
127470
Ето я Маринела Арабаджиева преди пластичните операции (Снимка)

Lupa.bg се добра до снимка на Маринела Арабаджиева преди многобройните й пластични операции. В родния шоубизнес се броят на пръсти известните личности, които нямат корекции, но бизнесдамата не е сред тях.

От години се носят легенди за ботокса, филърите, силиконовия й бюст и лифтингите на лицето й. Физиономията на Маринела от години е безизразна заради опъванията й многобройните й процедури, които си правеше за да е красива, а всъщност по-скоро предизвикваше смях.

Откакто е в ареста тя няма възможност да се боде с ботокс, да ходи в козметични центрове и клиники за разкрасяване и сега видът й е по-човешки, отколкото предишната й уплашена физиономия с вежди до средата на челото.

Припомняме, Ветко Арабаджиев и съпругата му Маринела бяха арестувани в началото на март 2019 г. в градчето Кабрера де Мар край Барселона. Месеци наред те бяха издирвани с европейска заповед за арест, след като през август месец им бяха повдигнати обвинения.

В София беше задържан и синът им Вълчо, който също е обвинен. Той излезе от ареста срещу половин милион лева гаранция.

През октомври КПКОНПИ запорира имущество за над 310 милиона лева на семейство Арабаджиеви. В момента милионерите са подсъдими  за участие в организирана престъпна група за данъчни измами, престъпно укриване на данъци и изпиране на пари.