Фалстарт: Слави гази закона с агитация

"Има такъв народ" започна предизборната кампания ден преди официалния й старт

Политика
19:55 - 14 Октомври 2021
6597
Фалстарт: Слави гази закона с агитация

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов наруши Изборния кодекс като започна да агитира за предстоящите на 14 ноември парламентарни избори ден преди официалния им старт. Според разпоредбите на ЦИК предизборната кампания започва на 15 октомври.

Агитационно видео на самия Трифонов се появи в четвъртък вечерта в страницата на партията във фейсбук:

"Кой е казал, че ще бъде лесно! Кой е казал, че ще мине без саможертва! Кой е казал, че няма да има предателства! Кой е казал, че (в крайна сметка) няма да победи справедливостта! Ето че отново сме в предизборна кампания. Третата за тази година. Точно месец остават до парламентарните и президентски избори, които ще се проведат на 14 ноември 2021 година.

Оставащите седмици ще е времето на катарзиса... Времето, в което разочарованите (конкретно или по принцип) ще трябва да решат: Дават ли (пореден) шанс на неуправлявали досега личности, както и на... собственото си бъдеще.

Вярват ли наистина... във Великата Възможност - че когато има воля и намерение нещо да се случи, то обстоятелствата и възможностите ще намерят проявление... за да има случване, колкото и невероятно да изглежда! Готови ли са за цената, която ще трябва да платят, цената на борбата, на новото и на свободата да вземат решенията си!

Искат ли наистина промяната или отново ще останем в удобната „мъртвата хватка“ на Статуквото! И да, отново трябва да осмислим, че само Заедно, с всичките си недостатъци, съмишлениците на Антисистемната идея, можем да се преборим със Задкулисието в Държавата.

Само високата избирателна активност може да победи зависимия, корпоративен и купен вот, въобще - Вота на Страха! Само осъзнаването на отделния гражданин, че и сам той е фактор - може да доведе до поредната обща стъпка към Промяната. Само разбирането, че малкото камъче на Свободния избор може да обърне робската каруца на апатията и безразличието - може да случи това - всеки отговорен да си плати сметката... Защото в крайна сметка - Държавата - това си ти!"