Фън шуй експерт пред Lupa.bg: В годината на Бика носете бяло и работете усърдно

Нещо за четене
12:09 - 15 Февруари 2021
7410
Фън шуй експерт пред Lupa.bg: В годината на Бика носете бяло и работете усърдно

Преди броени дни започна Китайската нова година, която ще мине под знака на металния Бик. Каква ще е годината, за какво да внимаваме и как да привличаме късмет, обяснява пред Lupa.bg фън шуй консултантът Цветозар Мръвков.

-Г-н Мръвков на 12 февруари започна Китайската нова година на металния Бик, каква очакваме да е тя?

- Да, на 12 февруари влезе в сила годината на металния Бик. Родените през 1961г., 1973 г., 1985 г., 1997 г. хора са под този знак. Тази година за тях ще е добра година. Като цяло годината обаче ще бъде година на много упорит труд. Всички трябва да бъдем изключително целеустремени и отговорни. Това е година на големи промени, но нещата ще се подредят както трябва. Всичко, което не е било здраво, ще загуби основа. Тоест ще има една трансформация, която да даде път на доброто и правилното подреждане на нещата. Децата, които сега ще се родят, в годината на Бика, са търпеливи, честни, грижовни. Те са полезни когато имат с какво да се занимават. Като цяло хората от тази зодия трябва да имат постоянно работа, иначе губят себе си.

- Кои са подходящите партньори на Бика?

- Най-добри партньори за Бика са родените в годината на Плъха, на Змията и Петела.

- Какво трябва да не правим тази година?

- Това, което трябва да правим задължително, е да избягваме червения цвят. Огънят и свещите също, те могат да бъдат източник на инциденти, особено в домовете.

Моят съвет е да извягвате червените дрехи.

Силните огнени цветове са опасни, защото тази година е на метала, а той не обича огъня.

- Какви цветове да носим тогава, за да имаме късмет тази година?

- Бялото, сребристото, златисто, кафяви нюанси, жълто. Тази година е еднакво добре да се носи и злато, и сребро.

- Каква ще е годината за различните китайски зодии?

- Годината е добра за повечето знаци. За Плъха годината ще е стабилна. За самия Бик първото полугодие ще му е малко трудно, но вече от лятото нататък започва много хубав период за него. Само трябва да внимава с парите, не бива да тегли заеми. Годината не е подходяща един Бик да се жени, по-скоро ще се отдаде на флиртове. Ако е семеен, в първите месеци трябва да се внимава да не се стигне до развод.

На Тигъра годината ще е много спокойна и хубава.

Ще се радва на плодовете на труда си. Заекът  също ще има стабилност и хармония във всички сфери. Годината ще е успешна и за Дракона. Добра е за създаване на семейство и деца. Единствено трябва малко да си укротят нрава тези хора, защото те са малко стихийни, а Бикът не обича агресия, той обича спокойствие. Змията ще има емоционална и хубава година. При Коня също годината е успешна, с много положителни събития. Козата е малко разсеяна по природа, затова трябва да се опита да е по-концентрирана. Останалите знаци трябва да бъдат по-внимателни, защото годината няма да е много лека за тях.

- Какво трябва да направим в дома си, за да привлечем късмет и добра енергия?

- Тази година Запада и Северозапада са елемент метал. В тези точки на дома и офиса са добри и продуктивни. Тези зони в дома са много добри за зачеване на деца. Здравето според фън шуй е в центъра на дома. Трябва да определите геометричния център. Освен това търсите Югозапада и Североизтока- това са елементите на земята. Земята е символ на здравето. В тези зони не бива да има живи растения, защото то пробива с корените си основата. Мястото на цветята е на Изток, Югоизток.

Другото хубаво е да сложим в тези зони аквариум с рибки.

Те трябва да са 8 златни и една черна. Всеки може да активира късмета си като има планински кристал, който изчиства негативните влияния. Задължително е всеки да има фигура на Бик, който да активира положителни промени. Дърветата дъб, евкалипт, ябълково дърво за амулетите на годината.

- С кой фън шуй предмет можем да привлечем любов?

- Това може да се случи с двойка патици или двойка мандаринки. Те са щастлив символ, защото се смята че са винаги заедно. Тези патици и мандаринки трябва да са в дома ви там, където прекарвате най-много време.