Фелисити Хъфман от „Отчаяни съпруги” вече е №77806-112

Актрисата влезе в затвора заради даден подкуп за университет на щерката

Куриози
15:43 - 16 Октомври 2019
5457
Фелисити Хъфман от „Отчаяни съпруги” вече е №77806-112

През следващите две седмици актрисата Фелисити Хъфман, прочула се с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", ще бъде известна като затворничка No.77806-112, след като се яви във федерален затвор в Калифорния, за да излежи 14-дневната си присъда, съобщават Асошиейтед прес, БТА и Ройтерс.

56-годишната Хъфман се е явила доброволно в затвора в Дъблин в района на залива на Сан Франциско, Калифорния, придружена от съпруга си, актьора Уилям Мейси, съобщават представителите на актрисата от TASC Group.

Затворът, в който Фелисити Хъфман ще прекара две седмици, е с ниска степен на охрана. В миналото в него е лежала друга известна особа - "Холивудската Мадам" Хайди Флайс. Подобно на останалите затворнички Хъфман ще получи униформа и бельо и към нея ще се обръщат с номера й. Актрисата ще дели стая и тоалетна с три жени.

През септември Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор, след като се призна за виновна по обвиненията, че е платила подкуп, за да улесни влизането на дъщеря си София в престижен университет.

На актрисата бяха наложени също глоба от 30 000 долара, 250 часа обществено полезен труд и едногодишна пробация. В корупционната схема бяха обвинени над 50 души