Фенки на Ким Кардашиян гълтат опасни хапчета

През ключалката
21:00 - 18 Март 2020
5838
Фенки на Ким Кардашиян гълтат опасни хапчета

Фенки на Ким Кардашиян гълтат опасни хапчета. Жените купуват опасните илачи от интернет, които да направят дупетата им по-големи.

Много продукти се продават в интернет пространството, които твърдят, че са „клинично тествани за увеличаване размера и стягането на задните части”, само за 10 долара.

Но множество медици твърдят, че тези медикаменти не минават през никаква регулация и не се знае какви са химическите съставки в неизвестните таблетки.

Доктор Рошан Равиндран споделя: „Все повече и повече жени търсят нови начини да направят така, че дупетата им да заприличат на тези на любимите им звезди Дженифър Лопез и Ким Кардашиян. Обаче те трябва да внимават много с тези така наречени „магически хапчета”, които се продават онлайн, защото може много лошо да навредят на телата си”.

Цените на тези „лекарства” варират от 10 до 60 долара за 60 капсули, в които пише да се приемат по една или две на ден.

Един от най-продаваните продукти твърди, че „нашето лекарство ще ви даде по-голямо, по-пълно, по-закръглено и по-стегнато дупе, без да се налага седмици да правите клякания във фитнес залата”.

Много от жените закупили си от тези лекарства се оплакват от „постоянно главоболие” или „пристъпи на повръщане като при бременност”.

 

Превод от в. „Сън”