Феновете на ЦСКА: БАТЕ Борисов падна, идва ред на Бойко Борисов

Отмъстихме за Левски и Литекс, майтапят се, подвластни на еуфорията червените

Новини
11:37 - 18 Септември 2020
4059
Феновете на ЦСКА: БАТЕ Борисов падна, идва ред на Бойко Борисов

Феновете на ЦСКА изживяха вълнуваща четвъртък вечер, след като армейците отстраниха БАТЕ Борисов в Лига Европа и очакват на 24 септември следващия си съперник - Б36 Торнсхавн от Фарьорските острови. Снощи армейците се бяха събрали на Естрадата до Сектор "Г" на "Българска армия", за да изгледат на видеостена двубоя с беларуския тим, тъй като УЕФА все още не допуска публика на стадионите.

След триумфа социалните мрежи бяха буквално заляти от сентенции и постове, а коментарите не спираха цяла нощ. Както и поглъщането на различни напитки, разбира се.

"Отмъстихме за Левски и Литекс! Показахме как се прави", написаха в една от групите, визирайки, че преди години БАТЕ Борисов отстрани именно тези два български отбора, но не успя да го стори срещу ЦСКА.

Един от най-оригиналните постове, визуализиран и с шарж, беше: "БАТЕ Борисов падна, идва ред на Бойко Борисов", визирайки и политическата обстановка в страната. 

Както е известно, феновете на армейците недолюбват премиера, меко казано, заради стари прегрешения към 31-кратните шампиони на България, и винаги, когато имат възможност, скандират срещу него.