Феновете на ЦСКА пак заплашиха Цеката с магарето на Гришата

Марш в лудницата в Курило, психично болен идиот!, заявиха от Северната трибуна

Новини
16:35 - 14 Юли 2020
4529
Феновете на ЦСКА пак заплашиха Цеката с магарето на Гришата

Веднага след жребия за новия сезон efbet Лига започнаха коментарите по оста ЦСКА - ЦСКА 1948. Двата отбора ще застанат един срещу още на старта на шампионата в началото на август. Трибуна "Сектор Г" публикува текст, насочен към основния спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов.

Феновете на ЦСКА пишат, че ЦСКА 1948 използва чуждо име и праща бизнесмена в лудницата в Курило. От своя страна Найденов написа във Фейсбук, че ЦСКА 1948 ще играе в първия кръг с преименувания Литекс и информира клуба на Гриша Ганчев, че "ЦУМ работи до 8, а МОЛ Парадайс е на "Хладилника".

Двете публикации завършват с хаштаг: на "Сектор Г" е #бъдетеникои; на Цветомир Найденов е #бъдетелитекс.

Ето и цялото съобщение на феновете на ЦСКА в Трибуна Сектор "Г":

Приятели, днес проведохме конферентен разговор със сина на Венци Стефанов чрез пряка видеовръзка от сараите на Коце Маца в Макао. Докато обсъждахме трансфера на Филип Кръстев и новите накладки за таксито на Миролюба Бенатова попаднахме на поредния изблик на Човекът-Анцуг и решихме напълно безплатно да го диагностицираме и да му предложим да потърси спешно лекарска помощ.

Открихме, че "тревожните разстройства" са разпространена форма на психично заболяване, които често причиняват съществени страдания и увреждания, водещи до намаляване качеството на живот. Тревожността е нормална реакция при стрес, безпокойство или заплаха, но когато е тежка, продължителна или не съответства на обстоятелствата се превръща в тревожно разстройство.

Остава да гадаем дали вятърът на промяната или нещо друго е обезпокоило дотолкова проектожалейката, че да причини на изтърканата си клавиатура поредните главоболия. Ще си каже човек, че въпросното лице се притеснява от нещо, че може би тревожното му разстройство тепърва ще се засилва в идните месеци? Съдбата си знае работата.

Можем да предложим на очевидно психичноболния господин карта с маршрута от Лозенец до лудницата в Курило, Нови Искър, която по щастливо стечение на обстоятелствата се намира и на няколко километра от Требич. Така освен да се лекува Цветомир Найденов ще може и да се наслаждава на тренировките на носещия чуждо име негов сбирщайн. Само обръщаме внимание, че в психиатричното заведение няма да може да уволнява санитарите и да ги държи на минимална заплата каквато е практиката в разследваната му за пране на пари хазартна компания.

Ако не желае, можем да облекчим симптомите на неуважаемия господин като му предоставим възможността да организира дебат в студио на избрана от него послушна медийка, в който да се покаже в пълния си блясък. Ако официалният му анцуг е за пране, бихме приели и рижия жалбоподавател за опонент с ясното условие, че всичко ще премине културно, възпитано и дори един пи*и косъм повече няма да падне от нежното му лице.

Топката е във вашето поле след като очевидно "топките" не са.

#УмретеЗдрави #ВториятКлубНаШефа #БъдетеНикои"