Феновете на Ливърпул ще викат за Юнайтед , тези на Червените дяволи ще искат да загубят

Срядата наистина ще е страстна, а емоциите ще бушуват в много души

Спорт
15:49 - 24 Април 2019 (обновена)
1625
Феновете на Ливърпул ще викат за Юнайтед, тези на Червените дяволи ще искат да загубят

Доста странна се очертава тази вечер - сряда, 24 април. На Острова ще има емоции и ще бушуват, както никога досега.

Феновете на Ливърпул ще стискат палци за най-големия си съперник - Манчестър Юнайтед. А привържениците на Червените дяволи за първи път ще искат техният любим отбор да падне. В същото време феновете на Арсенал, Челси, Евертън и Тотнъм ще бъдат за Манчестър Сити.

Залогът е титлата на Англия и местата за евроучастия следващия сезон.

Целият този ребус прави хората в Англия доста объркани, особено непредубедените. Те искат хубав футбол и много голове, но някои не искат и да чуят за това - интересува ги крайният резултат.

Вие губите приятели, разделяте се с жените си, телевизионните предавания и сериали свършват, след това се подменят, но едно нещо остава константно - любовта към отбора.

Тази вечер Манчестър Юнайтед ще е домакин на своя градски съперник в 178-то дерби между двата тима. Тези футболни мачове имат наистина голям заряд и още по-голям залог.

Феновете на Юнайтед за първи път ще искат да видят своя отбор от губещата страна, само и само да не стават свидетели на нахилените физиономии на привържениците на своя най-голям съперник на Острова - Ливърпул, който не е ставал шампион от 1990 година.

Червените от Мърси ще се радват Юнайтед да спечели и да сложи прът в колелата на Манчестър Сити, с който водят ожесточена битка за титлата в Премиършип.

В същото време феновете на Арсенал, Челси, Евертън и Тотнъм ще стискат палци за Гражданите, които също ще помогнат за разпределението на местата, даващи право на участие в евротурнирите догодина.

За Евертън, който отвя Юнайтед с 4:0 в последния кръг, ще е още по-сладко Ливърпул да падне и да се прости с мераците си за титлата кръг преди края.

Остават броени часове до развръзката, към която погледите на цял свят ще са приковани.