Фики и Дара в борба за първото място в "Капките"

Нещо за четене
13:37 - 15 Май 2020
2528
Фики и Дара в борба за първото място в "Капките"

Кой ще спечели „Като две капки вода“, това се чудя всички зрители на забавното предаване. Lupa.bg научи, че най-оспорвана ще е надпреварата между Фики и Дара. Синът на Тони Стораро печелеше зрителския вот в почти всеки епизод на предаването и водеше в класирането.

Стораро-младши показа завидни умения в имитаторското шоу и според част от зрителите няма кой да спре Фики за победата в „Като две капки вода“ и именно той ще е победителят. Припомняме, че още в първия епизод на предаването синът на Тони Стораро отвя конкуренцията с брилянтното си превъплъщение в образа на Стиви Уондър. Преди старта мнозина смятаха, че Фики ще се издъни, тъй като няма да се справи добре с други жанрове извън чалгата, но той омая дори върлите противници на лекия жанр, които не могат да отрекат таланта му.

Дара е най-големият конкурент на Фики. Младата певица също показа таланта си да имитира, гласовите си възможности, а не бива да забравяме и многобройната й фенска маса. Тя е любимка на тийнейджърите, а именно те са тези, които гласуват в "Капките".

Другите двама финалисти - JJ и Маги Джанаварова са с доста минимални шансове за победа, защото нямат фенската маса на Дара и Фики. Маги Джанаварова не успя да се превъплъти успешно във всички образи, имаше и слаби лайфове. JJ също се окичи само с една победа в имитаторското шоу.

Може би най-голямото разочарование от "Като две капки вода" е Галка от "Каризма" тя не успя да се справи с по-голяма част от образите в шоуто. Луна също не отбеляза нито една победа, но тя безспорно бе най-интересният участник сред всички останали. Макар цялостното й представяне да не бе отлично и да се намираше в дъното на класацията, тя прикова вниманието с поведение и провокации.