Фики яде тайно нощем

Нещо за четене
12:07 - 22 Юни 2020
2598
Фики яде тайно нощем

Фики Стораро, който направи впечатляващо участие и победа в „Като две капки вода“, все още е подвластен на еуфорията от голямото събитие в живота му.

„Дадох всичко от себе си и показах какъв човек съм всъщност. Аз съм много амбициозен. Раздавам се винаги на сто процента, както стана дори в превъплъщението в невъзможния за мен образ на Дженифър Лопес. Дадох всичко от себе си, колкото и нелепо да изглеждах отстрани“ – призна фолк певецът.

Фики се върна назад във времето и разказа пред Нова тв какъв е вкусът на времето: „Баба ми ми е готвила най-уникалните ястия и още продължава да готви. Затова гледам да не й ходя прекалено често на гости. Едно от любимите ми нейни гозби е мусака. Имах проблеми с килограмите в тийнейджърските години, тогава се запалих и по фитнеса. Смятам, че е важно човек да се поддържа, а тренировките са здравословни. Обичам комбинацията от сладко и солено. Фен съм на пържените картофки със сирене, но рядко си ги позволявам. Понякога през нощта отварям хладилника и си хапвам тайничко телешки суджук, лютеница и хубав ръчен хляб“.

С признанието на сина на Тони Стораро стана ясно откъде са излишните му килограми - от нощното ядене, което според специалисти е най-вредно.

"Цял живот съм се прехранвал с поп фолк и някак как да направя рязък завой към поп музиката, колкото и да я обичам. Но съм отворен да правя различни неща“, откровен е Фики за слуховете, че сменява жанра.

Фолк певецът признава, че не се е възгордявал и се уповава на Бог, който винаги му е помагал.

„Много се дразня на хората с надменно самочувствие. Единственото, което може да ни направи по-добри, е пътят към Бог. Само той може да ни накара да правим добри дела. Има Господ и мога да кажа, че е откликвал на всяка една молитва, с която съм се обръщал към него“ – категоричен е той.