Фолк певицата Диона катастрофира тежко

Инцидентът е станал вчера, на около 20 км от Ямбол, посока София

Нещо за четене
14:37 - 09 Януари 2023
23196
Фолк певицата Диона катастрофира тежко

Чалга певицата Диона е в болница след брутална катастрофа с "Порше Кайен" на магистрала "Тракия". Инцидентът е станал вчера, на около 20 км от Ямбол, посока София. Зад волана на немското возило е бил нейният озвучител Симеон Кондев, от Бургас, който е загубил контрол над колата и я е забил в мантинелата. По всяка вероятност е шофирал с превишена скорост.

Сблъсъкът е настъпил, докато се бургазлията се опитвал да си вземе якето от задната седалка на Поршето. На Ивановден Денислава Сашoва, както е истинското име на Диона, е имала участие в Ямбол. След партито, тя и Симеон си починали и чак около 16,30 часа на 8 януари потеглили към столицата. 

Мелето е станало в района на 118-ия километър от аутобана и е било доста силно. Изпълнителката от Пайнер е откарана с линейка в най-близката болница. Нейни близки разказаха, че е с мозъчно сътресение, е носът й е счупен от удара в таблото на "Порше"-то. 

"Вярно е , да, Диона е в болница, състоянието й е тежко и е много стресирана от катастрофата", казаха нейни приятели. 

Немският автомобил бил потрошен, цялата му предница станала на хармоника. "Порше"-то било чисто ново, Диона си го купила от столичен автосалон преди около месец. Колата има застраховка.