Фотобомба в Lupa.bg: Златко Баретата се поти във финеса (СНИМКИ)

Златомир Иванов блъска в залата под зоркия поглед на охранители

Легенди
16:01 - 13 Януари 2020
13392
Фотобомба в Lupa.bg: Златко Баретата се поти във финеса (СНИМКИ)

Читател на Lupa.bg изпрати любопитни снимки на Златомир Иванов - Баретата от фитнеса. Бившият командос поддържа добра форма с ежедневни тренировки в залата на известен спортен център в София. 

Очевидецът на тренировката разкри, че топ гангстерът се стреми да не се набива на очи. Подземният бос ходи с обикновени спортни дрешки и с шапка с козирка, за да запази анонимност, но без особен успех. От кадрите е видно, че гангстерът е доста състарен от проблемите, които го затрупаха през последните години.

Златко Баретата се поти във фитнес център в столичния квартал "Младост", където отделя по един час за добрата си форма. Докато биг босът пъшка под тежестите, за неговата безопасност дебнат двама охранители, но без да пречат на останалите фитнес маниаци. Мерките за безопасност са провокирани от атентата, който Златко преживя преди седем години. На 29 януари 2013-а бившият служител на Специализирания отряд за борба с тероризма бе атакуван с "Калашников", докато влизаше в Съдебната палата в София.

Мафиотът бе ранен в стомаха и крака, но, за щастие, оцеля. Оттогава обаче личната му армия бодигардове набъбна значително. 

Освен здравеняците в залата, пред фитнеса за атентатори дебнат още няколко "горили". След като приключи тренировката, Баретата се метна в бронирания си джип и изчезна в неизвестна посока по своите си бандитски работи, докладва читателят на Lupa.bg.