Фронтменът на "Металика" Джеймс Хетфийлд сънува кошмари преди турне

Рок звездата се страхува, че остарява и си представя как на концертите всичко се обърква

Легенди
17:47 - 06 Юни 2024
2198
Фронтменът на "Металика" Джеймс Хетфийлд сънува кошмари преди турне

Фронтменът и ритъм китарист на американската хеви метъл група "Металика" Джеймс Хетфийлд и до ден днешен сънува кошмари, преди да тръгне на турне, съобщи Мюзик нюз. 60-годишният вокалист, който е част от легендарната банда от създаването й през 1981 г., признава, че му се случва да се съмнява в себе си.

В подкаста "The Metallica Report" Хейтфийлд разказа, че преди турне нагласата е позитивна, че всичко ще бъде както трябва, и че просто трябва да излязат пред публика и да изпълнят всички страхотни песни, които имат. 

Фронтменът на "Металика" сподели обаче, че напоследък е започнал да се съмнява в себе си и да изпитва несигурност, че с колегите му вече са стари и не могат да правят шоу.

"Започвам да се чувствам несигурен. Минават ми всички тези глупости, които всеки си казва, преди да се заеме с нещо, което го интересува и е важно", споделя той. 

Джеймс Хетфийлд - част от "Металика" заедно с Ларс Улрих, Кърк Хамет и Робърт Трухильо, допълва, че преди турнета редовно сънува кошмари, в които всичко се обърква.

В кошмарните си сънища фронтменът на "Металика" вижда "типични" неща, като например, че не знае кои песни ще изпълнява, че шийката на китарата му е направена от гума и че инструментът му има само две струни, че кабелът й не му позволява да стигне до микрофона. 

Хетфийлд споделя още, че въпреки всичко се е научил да оставя тези тревожни моменти да се случват, вместо да се плаши от тях.

"Приемаш нещата такива, каквито са. Има тревога и тя се натрупва, но не й позволяваш да те завладее, защото съществува баланс между нея и вярата. И в един момент всичко ще бъде наред", казва Джеймс Хетфийлд.