Футболна лудница! 3 от топ 5 първенствата в Европа се завръщат с дерби, коварни сблъсъци и топ коефициенти от efbet

Любопитно
12:23 - 11 Август 2023 (обновена)
2734
Футболна лудница! 3 от топ 5 първенствата в Европа се завръщат с дерби, коварни сблъсъци и топ коефициенти от efbet

Футболът на най-високо ниво вече се завръща, след като през този уикенд ще бъде поставено началото на новия сезон в 3 от топ 5 първенствата в Европа. Английската Висша лига, испанската Ла Лига и френската Лига 1 стартират с кръг №1, като програмата вече е част от събитията на платформата за онлайн спортни залози efbet.com

Кои са фаворитите за титлата в стартиращите топ първенства? 

В Англия за поредна година се очертава да е особено напечено по всички етажи на класирането, но изявеният фаворит за титлата е един - Манчестър Сити. 

В дългосрочните събития на efbet.com могат да бъдат намерени десетки пазари на топ коефициенти за първенствата и шампионатите в Европа, а коефициентът Сити да защити титлата си е 1.72*. Най-близо до "гражданите" изглежда е отборът на Арсенал (5.60*), като именно "артилеристите" наскоро спряха възпитаниците на Хосеп Гуардиола за трофея "Къмюнити Шийлд". №3 е Ливърпул със ставка 8.20*. 

По-ясни са фаворитите в Испания. Действащият шампион Барселона обаче не е с най-висок шанс за титлата с коефициент 2.35* за сметка на Реал Мадрид, който е фаворитът със ставка 2.05*. Разликата между двата колоса и останалите е сериозна, като под №3 е класиран Атлетико (Мадрид) - 10.00*. 

Във Франция за поредна година, поне що се отнася до коефициенти, изходът е предрешен. Въпреки сериозните сътресения и най-вече ситуацията около Килиан Мбапе, ПСЖ е с най-голям шанс да спечели златните медали - 1.26*! Олимпик Марсилия е фаворит №2 на efbet.com със ставка 12.00*, а след това се нареждат Монако и Ланс с по 21.00* - достатъчен атестат за разликата между ПСЖ и останалите във Франция. 

Топ събития във футбола през този уикенд

Освен че efbet разполага със секция "Топ събития", където могат да бъдат намерени най-интересните мачове и сблъсъци в различните спортове, там се помещават и мачовете, които са с 0% марж - възможност за потребителите да изберат събитие с по-висок от стандартния коефициент. 

И, със завръщащия се футбол на най-високо равнище, определено има интересни топ събития за всеки фен на спорта. 

Един от най-интересните сблъсъци ще бъде в Разград, където се срещат златният и сребърният медалист от миналия сезон - Лудогорец срещу ЦСКА-София. В Англия още в първия кръг ще видим жесток сблъсък между два отбора, които разочароваха през миналия сезон - Челси срещу Ливърпул. 

В Испания пък двата фаворита за титлата - Барселона и Реал Мадрид, имат тежки гостувания - съответно срещу Хетафе и Атлетик Билбао. Традиционно в "Катедралата" се гостува трудно, но "белия балет" е в серия от 4 поредни победи в Ла Лига на гости на баските. 

Ето и част от най-интересните събития през уикенда: 

*Бърнли - Манчестър Сити (петък, 22:00 часа) 
*Севиля - Валенсия (петък, 23:00 часа) 
*ПСЖ - Лориен (събота, 22:00 часа) 
*Атлетик (Билбао) - Реал Мадрид (събота, 22:30 часа) 
*Челси - Ливърпул (неделя, 18:30 часа) 
*Лудогорец - ЦСКА-София (неделя, 21:15 часа) 
*Хетафе - Барселона (неделя, 22:30 часа) 

Дългосрочни събития с топ коефициенти в efbet 

Фаворитите за шампион в топ първенствата са ясни, но в efbet могат да бъдат намерени стотици дългосрочни пазари за футбол, тенис, баскетбол и други спортове. Например - в Англия се очертава тежка битка за голмайстор, въпреки че Холанд е фаворит с коефициент 1.61*. За Висша лига има пазари още за отбори в топ 4, изпадащи отбори, най-добър вратар, топ отбор в Лондон и много други. 

В другите топ първенства също има дългосрочни събития, обвързани с изпадащи, топ 4, шампиони и други. Тепърва ще започват и останалите шампионати, както и най-голямата клубна надпревара - Шампионска лига през септември! 

Отговорна игра

Внимание! Спортните залози и всяка категория в игралната индустрия са средство за забавление и в никакъв случай не трябва да бъдат възприемани като инструмент за изкарване на пари - основни и/или дори странични доходи. Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост. Повече подробности има налична в секция „Разумно залагане“ в efbet.com.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.