Габровец! Бойко не искал да си дава сакото

Янислав се чувствал като баровец с дрехата на "Армани"

Личности
13:17 - 05 Март 2021
4851
Габровец! Бойко не искал да си дава сакото

Бойко Борисов се оказа стиснат като габровец - премиерът не е искал да си дава сакото на работника Янислав, който го пожелал само за снимка. Това разказа новият собственик на скъпата дреха, за която Lupa.bg разкри, че е "Армани" и струва 2000 лева.

Янислав Великов, който получи като подарък сако от премиера със запалка и химикалка в джоба по време на инспекция на матистрала "Хемус", предизвика сериозен медиен интерес.

Оказа се, че 40-годишният работник на строежа е съветник от ГЕРБ в град Суворово. От година е командирован на строежа на аутобана като началник по механизациите. Янислав е и първи мандат общински съветник в родния си град от ГЕРБ. Казва, че е видял за първи път Борисов на живо на националния празник 3 март. Оттогава подареното сако е неотлъчно с него в служебния му автомобил.

Янислав отрича слуховете, разпространявани в социалните мрежи, че в джоба на връхната дреха имало пари. „Това са пълни глупости“, каза работникът пред Нова тв.

Темата е водеща не само в интернет пространството, но и сред колегите му на строежа. Янислав разказва, че те искали да облекат сакото за снимка, но той не го давал.

„Като се прибера в родното си място, ще се види и ще се чуе къде ще стои сакото. Ще си ходя с него като баровец“, сподели още мъжът.