Гаджето на Иво Аръков къта 1 кг силикон в бюста

Новини
17:36 - 01 Февруари 2022
8053
Гаджето на Иво Аръков къта 1 кг силикон в бюста

Гаджето на Иво Аръков къта в пазвата си цял 1 килограм силикон. Крехката Габи вее огромни гърди, които са дело на пластичната хирургия. Научихме, че младото момиче се е тунинговало още за бала си и едва е чакала да навърши 18 години, за да може да си сложи силикон.

Младата девойка има по 500 кубика в гърда, които са поставени от цицомана д-р Енчев, който няма мярка в кубиците и прави всички мадами да изглеждат като порно актриси. Така днес половинката на Иво Аръков спокойно може да догони Джулиана Гани по огромни силиконови бомби. Трябва й само още едно лягане под ножа и като нищо ще сложи в малкия си джоб дори Мис Силикон 2013, пише в. "Уикенд".

Преди да сложи XXL бомби, Габи е била доста плоска, съвсем нормално за кльощаво момиче, но мечтаела да е като Памела Андерсън, а съгражданинът й д-р Ангел Енчев сбъднал искането й.

Чаровната Габриела обича да показва силиконовите си прелести, които мнозина мислят, че са естествени. Брюнетката впечатлила Аръков именно с огромния си размер на сутиена, а след това си допаднали и като характери. Двамата са заедно от началото на ковид пандемията, като от няколко месеца не крият връзката си, но и не я афишират. Пловдивчанката и актьорът посетиха заедно Камбоджа, където посрещнаха Нова година. Иво не спираше да снима секси формите на Габи на плажа и да подпалва социалните мрежи с горещи кадри по изрязан бански, който не оставя почти нищо на въображението. От фотосите на мадамата става ясно, че си пада по по-изрязани плажни тоалети, за радост на мъжката част от плажуващите.

21-годишното момиче обича да показва, че е с едни гърди напред, и да демонстрира деколтето си. Част от последователите й са разтревожени за последиците от огромните импланти, които могат да увредят сериозно гръбначния й стълб и да доведат до изкривяване и болки в близките години.

Габи преди силикона