Гаджето на Неделев: Изпаднах в паника само като си го представих

Нещо за четене
21:50 - 13 Август 2022
7470
Гаджето на Неделев: Изпаднах в паника само като си го представих

Дългогодишната половинка на футболния национал Тодор Неделев проговори за тежките моменти след катастрофата. В дните след операцията на играча Анита Терзийска отпътува за Грузия, където да бъде до своя любим в болницата.

Тя признава, че не й е било леко да види своето момче в такъв вид, след като се наложи черепна интервенция, направена от грузинския специалист д-р Шота Ингоровка.

"Аз съм много емоционална и трудно минавам през такива неща, защото вече съм изживяла стреса от това да гледаш близък в болница в тежко състояние. Но в тези моменти се събираш, защото трябва да си опора на този човек. Когато пристигнах в Грузия, преди да отидем в болницата, д-р Бочев ме подготви какво ще видя и аз изпаднах в паника само като си го представих, но когато влязох при Тошко, си сложих най-голямата усмивка, защото исках да бъде спокоен", спомня си Анита. Тя е плътно до Тодор в неговото възстановяване, което продължава в Пловдив.

"През всичко се минава, леко или не, важното е, че то вече е в миналото и трябва да гледаме само напред, щастливи, че сме живи и здрави!", казва още Ани, която тази седмица отбеляза своя 27-и рожден ден. Чаровната брюнетка получи специално послание от Неделев в социалните мрежи по повод празника си, пише "България Днес"