Гал Гадот кърти мивки с визия месец след раждането

Актрисата тренира редовно от малка и никога не си позволява отпускане

Шоу
11:34 - 30 Април 2024
2063
Гал Гадот кърти мивки с визия месец след раждането

Неслучайно Гал Гадот стана главен персонаж на супергеройския блокбастър за Жената чудо. Самата тя очевидно също има необикновени способности. Само преди месец израелската актриса сподели, че е станала майка за четвърти път.

Тогава актрисата и съпругът ѝ - бизнесменът Ярон Версано, посрещнаха на бял свят дъщеричката си Ори. И ако самата Гадот не беше споделила снимка от щастливото събитие в социалните мрежи, никой нямаше да заподозре подобен факт. В крайна сметка сега Гадот изглежда така, сякаш никога не е раждала.

Най-вероятно уникалното тяло на Гадот се дължи на факта, че е истински фен на спорта. Актрисата тренира редовно от малка и никога не си позволява отпускане. Това безспорно помага на Гадот да получи главната роля в "Жената чудо".

Тази работа изисква идеална физическа форма, а и малко холивудски актриси биха издържали маратона от безкрайни тренировки преди снимките, така че тук Гадот имаше очевидно предимство.

А сега същата тази невероятна дисциплина категорично помага на Гадот да се върне във форма след раждането. Известно време Гал практически не се появяваше публично, а феновете си помислиха, че снима нов мащабен проект. Но след като Гадот сподели разтапящи снимки от раждането, нещата се изясниха. Наскоро пък папараци дрои успяха да щракнат звездата на разходка, по време на която Гал бе облечена в типичен тоалет за млади майки - клин и сако. Личеше си обаче, че макар и след раждане тялото ѝ е непокътнато.