Гала остави панелистите, Ромина отново ще я гледаме в „Съдебен спор“

Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев се завръщат след броени дни в ефира на Нова тв

Нещо за четене
16:55 - 30 Август 2024
2069
Гала остави панелистите, Ромина отново ще я гледаме в „Съдебен спор“

И тази година Гала запази панелитите - Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев, който ще гледаме след броени дни в ефира на Нова тв. 

От понеделник (2 септември) сутрешният блок „Здравей, България“ с водещи Мира Иванова и Виктор Николаев отново ще започва в 06:00 ч., а в деня на Съединението на България, 6 септември, специалното издание на предаването ще стартира в 07:00 ч. През новия телевизионен сезон зрителите ще могат да проследят разследванията на Вероника Димитрова в рубриката „По следите“, любопитните данни по значими обществени теми в „Числата на седмицата“ с Ева Костова, както и неподозирани житейски казуси в „Пълен абсурд“ с Румен Бахов. Към тях от есента ще се присъедини още една авторска поредица. Всяка седмица във „Високо напрежение“ Татяна Йорданова ще разказва истории от първо лице за търсене на справедливост, злоупотреби и прекрачване на правните и морални граници.

Публицистичното предаване „Пресечна точка“ също се завръща на 2 септември. Всеки делничен ден след емисията новини в 16:00 ч. Анна-Мария Конова ще обобщава актуалните теми от деня. Водещата ще търси пресечната точка на различните позиции по поляризиращи теми, заедно с лидери на мнение с изявена гражданска позиция.

„Събуди се“ ще се излъчва в познатото време – 7.30 ч., от 7 септември. Всяка събота и неделя водещата Марина Цекова ще анализира събитията от седмицата и ще посреща атрактивни гости в студиото. Авторите на рубрики Деси Банова-Плевнелиева, Мариян Станков-Мон Дьо и Краси Боев ще продължат да показват впечатляващи личности с неповторими истории. От септември започва излъчването и на новата поредица „Непознатите земи“, в която репортерите на NOVA ще разкриват къде се крият неподозираните съкровища на едни от най-екзотичните дестинации по света.

Водещата Ромина Тасевска отново ще дава възможност на потърпевши в оспорвани съдебни казуси да представят своята позиция в новите епизоди на „Съдебен спор“ всяка събота и неделя. Петнадесетият сезон на съдебното риалити започва на 7 септември, точно в 11:00 ч. по NOVA.

Също на 7 септември в 18:00 ч. журналистът на NOVA Даниела Тренчева ще покаже нови истории, които не са разказвани никъде, с герои, които никога не са били толкова откровени, колкото са в „Ничия земя“. Сред тях е чичо Митко, който сякаш е излязъл от любим детски филм и заразява всички с хумора си, въпреки тежкия си живот. Ще стане ясно и как е оцелял след смъртна присъда дисидентът Жеко Стоянов в затвора. Едва ли някой е предполагал и къде е сега прототипът на Радо от филма „Всичко е любов“, който има спешна нужда от помощ. Екипът на предаването ще продължи да разказва и за едва оцелелите в капана на дрогата, на трафика и на самите себе си.

„Темата на NOVA” също се завръща в ефира през есента. На ход ще бъдат журналистите на NOVA с впечатляващи разследвания и вълнуващи разкази. Какви неизвестни се крият около най-болезнените обществени проблеми и какви са решенията? Очаквайте първия епизод в събота, 7 септември, веднага след централните новини в 19:00 ч.

Забележителни житейски избори на хора, открили своето призвание, очакват публиката в новия сезон на „Да хванеш гората“. Пред камерата на журналиста Галя Щърбева всяка неделя (от 8 септември) от 16:00 ч., ще застават както сънародници, завърнали се от чужбина, така и чужденци, работили на високи позиции. Още в първите епизоди зрителите ще се запознаят с работата в уникални по рода си ферми за щрауси, охлюви и стриди.

Следващата неделя (8 септември) в 16:30 ч. започва „На фокус с Лора Крумова“. Интригуващо съдържание, горещи теми и ексклузивни събеседници ще бъдат неизменна част от публицистичното предаване през есента. „IСТОРИИТЕ на Мария Йотова“ ще продължат да разкриват необикновени истории, а журналистът на NOVA Виктория Бояджиева ще представи нова авторска поредица. Специалните интервюта след неделната централна емисия новини на NOVA остават запазена територия за водещата Лора Крумова.

Голяма доза добро настроение всеки делничен ден (от 9:30 ч. до 12:00 ч.) от 9 септември ще подарява и „На кафе“. През есента сплотеното семейство на предаването ще посрещне нов член. Той ще се присъедини към емблематичната водеща Гала и панелистите Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев. В студиото ще витае приятната семейна атмосфера, която екипът на „На кафе“ изгради в последните години, и искрени разговори, които станаха запазена марка и в рубриките на формата. През есента предаването ще предложи и специална поредица за психология, в която зрителите ще откриват ценни отговори на различни въпроси за човешките взаимоотношения.

В същия ден (9 септември) в 18:00 ч. актьорът Ненчо Балабанов ще посрещне в „Сделка или не“ нови свежи участници, които ще тестват късмета си в търсене на голямата награда от 100 000 лв., скрита в една от 24 кутии. От 23 септември в премиерните епизоди на „Семейни войни“ водещият Цецо Иванов ще задава любопитни въпроси на най-щурите и забавни семейства в обичайния час – 17:00 ч.