Гала попълни деколтето със силикон (Снимки)

Тв водещата години наред се жалваше от малките си гърди, но не смееше да се оперира

Новини
11:00 - 08 Септември 2022
13125
Гала попълни деколтето със силикон (Снимки)

Тв водещата Гала захвърли сутиена и показа, че е с едни гърди напред. Блондинката оголи пищен бюст и бързо събуди заспалата си аудитория, забеляза Lupa.bg. Гърдите на плевенчанката са нови и силиконови, защото естественият й бюст е доста скромен. Не е ясно кога тв легендата се е подложила на операция за уголемяване на гръдта си, но вече се хвали с формите си.

Така се появи Гала преди дни. Днес тв водещата бе избрала топ с по-малко деколте, но отново си личеше, че сутиенът е пълен

Гала години наред се жалваше от малките си гърди, които е наследила и дъщеря й Мари, като винаги казваше, че я е страх да се оперира и да си ги уголеми, но явно вече е събрала кураж и се е тунинговала.

„Когато бях малка, не съм си пълнела сутиена с дамски чорапи, а използвах памук. Избирах стегнати модели с един или два размера по-големи и така си повдигах гърдите за пред момчетата. Гърдите ми може да са малки, но за сметка на това – естествени и сладки“, споделяше навремето Гала.

Тя дори позира за мъжки списания, които потвърждаваха тези нейни думи за малкия бюст. Но както е видно – той вече е в историята и вече има пищна гръд, която пъчи.

Гала днес

Естественият бюст на тв водещата