Галена рекордьор по корекции (ФОТО)

Всички се чудят как ли ще изглежда след още 10-20 години

Нещо за четене
17:57 - 11 Октомври 2022
17163
Галена рекордьор по корекции (ФОТО)

Фолк дивата Галена е най-редовната клиенти на пластичната хирургия. Смядовката вече е забравила броя на корекциите си, които са поне 9. Трансформацията на брюнетката е направо поразителна. Чалгаджийката е била над 10 пъти под упойка, защото освен корекциите, 37-годишната изпълнителка има и две раждания, разбира се, секцио.

Галена явно има ниско самочувствие, щом не иска да приеме недостатъците се и иска да се промени цялостно. За 18 години на сцената сегашната Галена и няма нищо общо със старата Галя, както е истинското име на чалга дивата. Дори феновете й вече не одобряват тунинга й, който няма край. „Още няма 40 и е цялата изкуствена! Какво ще прав на 50-60 години? Сигурно ще е с 20-30 корекции. Това е болестно състояние“ – коментират почитатели на фолакджийката.

Първата корекция на съпругата на Гальо Вафлата беше силиконов бюст – задължителен за жанра, в който се изявява. Тази операция си направи още в началото на своята кариера, преди повече от 15 години. „Правила съм си само една корекция и тя е на бюста, но след години, ако реша, може отново да се доверя на пластичен хирург, за да се чувствам добре. Нямам нищо против тези манипулации, но само когато са необходими“ – заявява в свое интервю преди точно 10 години Галена, която явно смята, че корекциите, които си е направила са необходимост, пише "Уикенд".

Галена преди корекциите

Втората операция на брюнетката е рязането на камбестия й нос. После изпълнителката реши, че гърдите й малеят и си ги направи малко по-големи с втора операция. Общо смядовката се е изръсила с около 20 бона за гръдната си обиколка. Тя изкара няколко години с новия си нос, но не го хареса и легна на операционната маса за втори път. Този път в Сингапур, където мъжът й Галин се изръси с 10 000 долара за нова ринопластика. Това се случи преди около 6-7 години и за момента члага дивата е доволна от обонятелния си орган. Но никога не се знае дали няма да й хрумне да го резне отново.

Преди няколко години Галена си оперира и ушите, които бяха твърде щръкнали и не ги харесвала. Тази й корекция наистина беше наложителна, защото певицата приличаше на слончето от детското филмче „Дъмбо”. Корекцията на ушите е най-евтината й промяна и струва около 2000 лева.

Днес фолк дивата име около 10 операции по лицето и тялото си

В социалните мрежи подиграват изпълнителката от лекия жанр, че има повече корекции по лицето и тялото си, отколкото Шер, която е мерна единица за як тунинг. В последните години Галена стана луда фенка на пластичните корекции, а те се увеличават право пропорционално на славата и заплащането й за час плейбек. Изпълнителката се подлага на всевъзможни интервенции в името на красотата, но почитателите й никак не одобряват изкуствената й външност.