Галена сложи конски зъби

Нещо за четене
17:19 - 06 Април 2021
2614
Галена сложи конски зъби

Галена все по-успешно върви по пътя към загрозяване на някога красивото си лице. Смядовката вече се радва на чисто нови зъби, които са огромни и бели като тоалетна чиния. Малко над 20 бона струва холивудската усмивка на актуалната звезда на „Пайнер”, нпише в. „Уикенд”. Галена показа новото си чене в „Забраненото шоу на Рачков”, но вместо похвали, пожъна жестока критика и откровени подигравки.

Чалгата дивата все още не може да се нарадва на огромните си зъби, които се виждат от самолет. Брюнетката нямаше проблеми с дъвкателните си органи, но решила да ги промени. Манията по корекции тресе голяма част от родните звезди и Галена не отстъпва по-назад.

„Абе тази жена какви зъби си е направила ,чист бобър” и „Това Галена ли е или Благо Джизъса?” са само част от злостните коментари под последните фотоси на изпълнителката.

Въпреки че прикрива наедрелите си форми с широки дрехи, все пак публиката забелязва напълняването на чалгаджийката, но не и в лице. Чертите на скулите и брадичката й са изострени, но не се дължат на отслабване. Според слуховете тя си е „пипала” и лицето. Чалга дивата е един от най-редовните клиенти на пластичната хирургия. Броят на операциите й е спорен, като корекциите са поне 7.

„Не прилича на себе си, все едно не е тя! Поне вече се различава от своя клонинг Преслава“, смеят се в социалните мрежи.

Смядовката вече се радва на нови зъби

Изпълнителката все още се надява да заблуди почитателите си, че видът й е естествен. Галена има поне 2 операции на носа и още толкова на бюста си. След това коригира дупето си и го направи по-пищно с помощта на специални импланти. Певицата оперира и щръкналите си уши, които години наред й създаваха комплекс. Брадичката й също е дело на опитен пластичен хирург. Устата дори не подлежи на съмнение, че е естествена. Съществуват съмнения и за стесняване на лицевите мускули, тъй като с годините лицето й стана нереално слабо.

Галена показа новото си чене в „Забраненото шоу на Рачков”

Последно са ремонтирани зъбите на звездата на „Пайнер”, която явно не жали средства, за да се сдобие с най-големите и бели челюсти. Галена си харесва новата усмивка, която е сякаш открадната от коня Росинант или от Благой Георгиев. Преди време бившият футболист разкри, че изкуствените му зъби струват точно 20 000 евро. Ченето му е дело на руски стоматолози, защото играеше за няколко тамошни футболни отбора. Преди месец и любимата му Златка Райкова също блесна с нова усмивка. „Явно това е последната мода в хайлайфа – след като си направиха операции на всичко възможно, сега дойде ред и на зъбите”, заключават столични клюкари.


Благо Джизъса е известен с изкуствените си зъби