Галин: Луд съм, но по-добре да се разболея от коронавирус

Нещо за четене
11:33 - 10 Юли 2020
1081
Галин: Луд съм, но по-добре да се разболея от коронавирус

Галин призна, че получава десетки съобщения от лекари и медицински сестри, които го критикуват остро заради това, че не одобрява марките и затварянето на дискотеките. Певецът, който стана известен като "Мис джуки" заради напомпаните си устни, е бесен заради възможността клубовете да бъдат затворени отново, след скока на заболели от коронавирус у нас.

Галин споделя пред феновете си в социалните мрежи, че за него здравето е на първо място, но трябва да се помисли и за заетите в бранша, които според него са над 150 хиляди.

"Как ще обясните на една майка, която работи като сервитьорка в дискотека, че здравето е най-важно, когато тя няма 5 лв., с които да купи храна на децата си и никога държавата не вади 5 лв., за да и помогне", гневи си добричлията. 

Той им отговаря категорично: „Аз разбирам медицинския персонал, но разберете и вие. Вашите заплати си вървят". Според Галин държавниците са привидно загрижени за хората, а реално всички в бранша трябва да останат гладни. Певецът е на мнение, че дължат поне елементарни помощи на всички сервитьори, бармани, танцьорки и охранители.

„Луд съм, защото смятам, че е по-добре евентуално ако се разболея да го изкарам. При 95% от случаите минава и заминава“, завършва ядосан Галин. Продуцентът и изпълнител този сезон подкрепя министър-председателя Бойко Борисов и също е на мнение, че цялата държава трябва да е отворена, както е в момента.