Галя от "Каризма" ражда мулатче

Бившата дуетна половинка на Миро се занимава с кетъринг в Лондон

Легенди
18:46 - 07 Юли 2019
130540
Галя от "Каризма" ражда мулатче

Бившата половинка на Миро от дует „Каризма“ чака бебе от чернокожия си приятел Роб. Галина Курдова все още не е съобщила официално благата вест, но коремчето вече й личи.

От няколко години Галка държи бизнес с кетъринг в Лондон. С дългогодишния си приятел Роб така и не сключиха брак, макар още преди години да се говореше, че й е предложил, пише "Галерия".

Двамата се запознават покрай общия си интерес – музиката. Роб е барабанист, а Галка в началото започнала като певица по пиано баровете в Лондон. През последните няколко години тя се отказа от музикалната си кариера, създавайки сайта за кетъринг, който се оказал доста доходоносен.

Както е известно, след разпадането на дует „Каризма“ половинката на Миро изчезна от светския живот. Заговори се, че е влязла в клиника за наркомани, а някои дори й приписаха СПИН. Разочарована от клюките по свой адрес, Галка се зарече повече да не се връща в България.

Родената в Сургут потомка на донски казаци Курдова е на доста сериозна за първенскиня възраст - след месец тя навършва 41 години.