Галя от "Каризма" започва ново начало

Любопитно
11:24 - 30 Март 2020
2235
Галя от "Каризма" започва ново начало

Галя от Каризма се завърна в България преди старта на новия сезон на „Като две капки вода“, където е един от участниците. Певицата с радост приема музикалните превъплъщения и не крие, че се чувства най-щастлива на сцената.

„Най-щастлива съм на сцената. Това е нещото, което ме повика. Нищо друго не може да се сравни с това. Може би единствено, ако си влюбен. И то много влюбен. Иначе като кралица се чувствам, когато съм направила нещата както трябва. В случая с „Като две капки вода”- когато ми се получи образът, това е момент, в който избухват малки фойерверки. И знаеш, че се е получило. След „Като две капки вода” планирам да поработя върху собствения си образ и тогава ще започне едно ново начало” – сподели тя пред сп. EVA.

За органичния начин на живот звездата разказва: „Винаги искат от мен да съм сериозна, а това трудно ми се получава, но с подходящата музика, се случи. Може би съм по-зряла, по-мъдра и по-учтива. Това е английският характер, много се съобразявам с околните. Рециклирам. Обичам органичния начин на живот. Това изцяло ме е завладяло – всичко да е натурално. А това се пренася и в отношенията с хората”.