Гавра с билборд на „Воля”: „Ефектът Марешки” стана „Дефектът”, драснаха и нецензурен знак

Новини
19:40 - 04 Март 2021
10056
Гавра с билборд на „Воля”: „Ефектът Марешки” стана „Дефектът”, драснаха и нецензурен знак

Билбордовете на Веселин Марешки, поставени на топ места в цяла София и в страната, с които бизнесменът се гордее, явно вбесиха недолюбващите бизнесмена.

Неизвестни се изгавриха с едно от рекламните пана, поставени на кръговото кръстовище на "4-и километър" в София и го превърнаха в карикатура, видя фоторепортер на Lupa.bg.

Така посланието „Ефектът Марешки” се превърна в „Дефектът Марешки”, дописано от хулиганите с бяла боя. Върху снимката на шефа на „Воля” пък вече се мъдри добре известен нецензурен знак от три пръста с преобладаващ среден.

Задраскана е и първоначалната по-висока цена на дизела от 2,37 лв., която е обозначена с краткото „преди” на плаката и е оставена само цифрата 1,59 при  надписа "след". Според повечето шофьори, не може да се вярва на тези цифри, защото горивото и в момента не струва толкова много.

Враговете на Марешки не са спрели дотук, а са опръскали с тъмночервена боя лицето и костюма на бизнесмена.

Окарикатурената реклама предизвиква доста смях сред минувачи и шофьори. Мнозина се почудиха как авторите на цялата цапаница са се качили на такава височина. "Явно наистина са били амбицирани, доста нависоко са се покатерили и очевидно са се потрудили.", отбелязаха иронично зевзеци.   

Билбордовете, с които Марешки окичи София, бяха трън в очите на безброй политици и избиратели заради предполагаемите тлъсти суми, пръснати за реклама за предстоящия вот, и то преди старта на официалната предизборна кампания.    

Самият депутат обаче остана невъзмутим и обясни в тв ефира, че дава информация за горивото, което в неговите бензиностанции струва най-евтино и увери, че цифрата ще намалее още повече, ако успее да влезе в управлението, защото мисли за хората. 

Снимки: Агнес Методиева