Георги Тодоров: В Левски никога не е било толкова трудно

"Не мога да повярвам, че Ники Михайлов е в такова състояние", изумен е треньорът на "сините"

У нас
14:16 - 03 Юли 2020
1755
Георги Тодоров: В Левски никога не е било толкова трудно

Треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че в момента се намира в най-тежкия си период в своята кариера. Заради финансовата криза на „Герена” съставът рязко оредя, а като добавим и някои здравословни проблеми, наставникът едва събира група от 18 футболисти за мачовете до края на сезона. Тодоров сподели недоумението си от формата на Ники Михайлов, който от началото на година води борба с килограмите.

"Сега е най-трудният ми период, откакто съм треньор. Играли сме и без вратари, но сега е най-сложно. Нека завършим нормално първенството, след това ще се мисли какво ще се прави. Всичко зависи от финансирането на клуба".

"При всички случаи кадровите проблеми ще повлияят негативно. С всеки изминал мач намаляваме. В момента най-лесно е формирането на групата, защото е точно 18. Вероятно никой няма да се сърди вече при това положение. Здравко Димитров също получи някакъв проблем, Спиерингс пък има дете, честитим му, днес не тренира. Ще бъде за мача, ако е готов - добре, ако не - по-нататък ще играе", коментира Тодоров преди утрешния мач със Славия на „Герена” от 18:00 часа.

"За този мач няма да бъде в групата Михайлов, но за следващия да. Има да сваля още няколко килограма. Не мога да повярвам как е било допуснато това с Николай. Да, и той донякъде носи вина. Но въпросът е и до отношение. Обидно е за треньора", каза още Тодоров.

Ники Михайлов (вдясно) трябва да сваля още килограми / СНИМКИ: LAP.BG

"Славия са по-добре навън, отколкото вкъщи. Очаква ни тежък мач. Надявам се, че победата в Стара Загора ни е върнала самочувствието и има ефект. Венци Стефанов постоянно ни атакува, но Славия води правилна политика с българите - нещо, което ще ни се наложи и на нас за в бъдеще. Ако не победим Славия, победата в Стара Загора ще отиде на вятъра", сподели Тодоров.