ГЕРБ: Управляващите ще си отидат като най-мразените хора

Сигурен съм, че на 2 октомври ще победим, и то много сериозно, заяви Младен Маринов

Политика
19:49 - 19 Септември 2022
3732
ГЕРБ: Управляващите ще си отидат като най-мразените хора

Управляващите отдавна са загубили доверието на българските граждани, но те дойдоха на власт на крилете на омразата и ще си отидат като най-мразените хора и то много скоро. Това заяви Младен Маринов по време на предизборната кампания на ГЕРБ в Костинброд, на която присъства и лидерът на партията Бойко Борисов.

"Като гледам тази препълнена зала съм сигурен, че ще победим, и то много сериозно, на 2 октомври. Мина година и 2-3 месеца, в които държавата тотално спря. Днес бяхме в Сърбия да видим нашите сънародници, дори и там те се оплакват, че държавата е спряла, че никаква грижа няма за тях, че пътната инфраструктура е спряла. Знаете какво се случва на Драгоман, вече година и половина не могат да довършат магистралата, която е жизненоважна за този регион. И тяхното усещане е същото каквото и нашето - няма държава. Ако до преди година и половина всички чувахме обещания, сега всички можем ясно да разберем какво сме загубили - нашата финансова сигурност, нашата национална сигурност, нашата енергийна сигурност, загубили сме нашето бъдеще, защото в момента хората се чудят как ще изкарат следващия месец, два, зимата и никой не мисли за напред. До там ни докараха да мислим за следващите два месеца", заяви Младен Маринов.

"Знаете, че нашата кампания е очи в очи. С голяма част от вас се виждаме почти всяка седмица и аз смятам, че това е начина, по който ние трябва да поемем отговорност пред вас. Виждам обаче каква кампания се води от тези, които ни управляваха до сега - от Промяната, от Асен, от Кирил Петков - интернет кампания, очерняща кампания, кампания, насочена към омразата, към клеветите, към лъжите. Аз мисля, че нищо от това не може да ви нахрани и да ви стопли. Те отдавна са загубили доверието на българските граждани, но те дойдоха на власт на крилете на омразата и ще си отидат като най-мразените хора и то много скоро", заяви още той.