Гергана Неделчева “погреба” дъщерята на Саня Армутлиева

Актуални новини
21:30 - 19 Август 2024
6974
Гергана Неделчева “погреба” дъщерята на Саня Армутлиева

Серия злобни публикации, в които дори споделя на стори във фейсбук, че певицата Алма, дъщеря на Станислава Армутлиева, е починала, избълва от редица свои профили Гергана Неделчева в понеделник. Армутлиева първа освети какви закани получават Дара Екимова и други известни и неизвестни профили от пловдивчанката.

Трагична новина болната Алма почина (запазен е оригиналният правопис - б.р.). Тази ужасна лъжа е споделена както в тикток, така и в един от фалшивите профили на Неделчева, именуван Noor Fatih, във фейсбук. В мрежата, създадена от Марк Зукърбърг, дори има написано от Неделчева послание към Армутлиева - "да почива в мир този болен мозък".

Това са част от заканите, които Неделчева разпространява.

Следва и публикация във фалшивия профил. Тя е със снимка на Алма. Почивай в мир, мършо, е текстът. Ще погреба психично болната ти дъщеря, изрод мръсен, гласи пък отвратително съобщение, гарнирано с профилната снимка на Станислава.

Умри бе, дърта шизофреничке, дано сърцето на Алма да спре да бие, пише Неделчева, след като продуцентката споделя в профила си, че фейсбук е изтрил поста, с който разказва за заканите, които Дара Екимова и други звезди получават, но е оставил коментара “к*рво” на Неделчева, този път направен от профила, кръстен “Петя Иванкова”.