Герой от „Фермата” се претрепа на старта

Любопитно
16:59 - 07 Септември 2020
4990
Герой от „Фермата” се претрепа на старта

С тежък инцидент започва новият сезон на „Фермата“. Участник в шестия сезон на шоуто е претърпял сериозна контузия, съобщиха притеснени продуцентите Иван и Андрей. Драмата се е разиграла по време на битките още в пилотния епизод на предаването, което стартира в събота вечер.

В първия от сблъсъците участниците бяха подложени на ужасно мъчение - би ги ток, докато откачаха гумени патета от преплетени въжета. След това изпитание последвали още, а в битките един от 21-те участници е пострадал сериозно.

Какво точно се е случило и кой е раненият състезател, зрителите ще могат да видят тази вечер от 20.00 часа по Би Ти Ви.

В новия сезон на „Фермата“, който носи името „Пътят на една мечта“, 21 българи, заедно, а не разделени на враждуващи групи, ще превърнат една красива идея в реалност. С общи усилия те ще помогнат на фермера Андрей да изгради стопанство, в което да отглежда своето стадо от 120 каракачански овце и да спаси рядката, изчезваща порода. В края на приключението най-достойният от всички ще спечели 100 хиляди лева.

Водещите на риалитито Иван и Андрей са категорични, че този сезон кастът с участници е най-впечатляващ от всички издания на предаването досега. Затова в екипа на продукцията са доволни от интереса към първия епизод, който са гледали близо 900 хиляди. Оказва се, че шоуто е привлякло 41.8%от младите зрители и 40,4% от тези на възраст 18-49, повече в сравнение с миналогодишния старт.

„Вина“ за това имат новите лица, които заковаха вниманието в праймтайма в събота, сред които красивата актриса Даяна Ханджиева, изкусителната Мис Плеймейт Жанета Осипова и талантливата певица, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска.

В съвсем различно амплоа ще се впуснат и мастършефът Илиян Кустев, който е готвил за Брад Пит и Реджеп Ердоган, атрактивният млад пилот Петър Петров, балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев, както и йога-гуру, който ходи гол и се зарежда с енергията на сътворението, млад гвардеец и атрактивна амазонка, която упражнява екстремни спортове.