Гешев: Дучето знае повече за управлението на държавата, отколкото лицето Борисов! (ВИДЕО)

"Той е много храбър и мъжкар", така бившият главен прокурор призова на дебат лидера на ГЕРБ

Спорт
15:00 - 09 Май 2024
5833
Гешев: Дучето знае повече за управлението на държавата, отколкото лицето Борисов! (ВИДЕО)

След като преди седмици Lupa.bg ви информира, че бившият лидер на агитката на ЦСКА - Димитър Ангелов - Дучето, е въртял далавера с билети за футболни мачове заедно с бившия президент на БФС Борислав Михайлов, сега името на футболния фен беше намесено и в политиката.

Бившият главен прокурор Иван Гешев, който основа КП "Граждански блок" и е водач на листата в 25-и МИР, заяви, че Дучето разбира повече от управлението на държавата, отколкото... Бойко Борисов.

Бившият премиер на България и Димитър Ангелов отдавна са приятели, като дори играеха шахмат по едно време, а често са обсъждали и футболните теми.

"Аз съм водач в 25-и МИР с лицето Борисов. И други хора, забравих ги всичките кои са. Знам, че г-н Борисов е изключително храбър човек, мъжкар, както всички знаем.

С удоволствие ще дебатирам с него за бъдещето на България и за миналото на Борисов. И съм сигурен, че ще дойде на дебат с мен, защото не е страхливец, а е мъжкар.

Ако толкова се притеснява, ще му предложа някой друг от екипа.

За Дучето, принципно, той му е голям фен. Може и двамата да дискутират... Като на тема "футбол", примерно. И двамата са специалисти.

И подозирам, че Дучето знае повече за управлението на държавата, отколкото от лицето Борисов. Така че ще се получи интересен дебат, ако го е страх да дебатира с мен за своето минало и бъдещето на България", сподели Гешев.